Niets is vervelender dan na een werkdag thuis komen en een bericht te vinden van de chauffeur met de mededeling dat u niet thuis was op het moment van aflevering. Zou het niet fijn zijn als u het pakket kunt laten bezorgen op een locatie die u het beste uitkomt? Dat kan!

Zelf aangeven waar u uw bestelling wilt afhalen 
BHVEHBO.NL maakt gebruik van de service waarbij u zelf aan kunt geven waar uw pakket wordt afgeleverd. U kunt kiezen voor uw thuisadres of u kunt uw pakket direct laten bezorgen bij een van de meer dan 2.000 PostNL Postkantoren in Nederland. Bijvoorbeeld bij de supermarkt of de tabakszaak op de hoek. Uw bestelling ophalen is op die manier makkelijk te combineren met uw dagelijkse boodschappen en u profiteert van de ruime openingstijden. Het zal niet meer voorkomen dat u bij thuiskomst een niet-thuis-bericht aantreft. U heeft vanaf de dag van bezorging 2 weken de tijd om het pakket zelf op te halen.

Locatiekiezer voor dichtstbijzijnde PostNL Postkantoor  
Met de Locatiekiezer kiest u zelf het meest geschikte afleverpunt. Het enige dat u hoeft te doen is uw postcode in te voeren. De Locatiekiezer geeft vervolgens aan welk PostNL Postkantoor het dichtstbij is. Ideaal! Geeft u bij uw bestelling uw mobiele telefoonnummer op dan ontvangt u een SMS als uw pakket op de afhaallocatie aanwezig is.

Aflever- en factuuradres 
Als het voor u van belang is dat het factuur gegevens niet het afleveradres vermelden zorg dan dat u bij het afronden van uw bestelling apart van elkaar het factuur en afleveradres in geeft.