Alle in deze winkel getoonde prijzen zijn exclusief BTW

Elastisch windsel Er zijn 4 producten

Toon 1 - 4 van 4 producten
 • € 0,30

  Bestel per stuk of per 20 stuks (€ 4,82). Een elastisch fixatiewindsel  is een lange strook elastisch textiel op een rol. De elastische zwachtel is zeer rekbaar. Dit windsel wordt gebruikt voor het aanleggen van een eenvoudig wonddekverband. Het verband is niet bedoeld om veel druk op de wond te geven, daarvoor wordt een ideaalzwachtel gebruikt.

  € 0,30
 • € 0,38

  Bestel per stuk of per 20 stuks (€ 6,22). Een elastisch fixatiewindsel  is een lange strook elastisch textiel op een rol. De elastische zwachtel is zeer rekbaar. Dit windsel wordt gebruikt voor het aanleggen van een eenvoudig wonddekverband. Het verband is niet bedoeld om veel druk op de wond te geven, daarvoor wordt een ideaalzwachtel gebruikt.

  € 0,38
 • € 0,46

  Bestel per stuk of per 20 stuks (€ 7,49). Een elastisch fixatiewindsel  is een lange strook elastisch textiel op een rol. De elastische zwachtel is zeer rekbaar. Dit windsel wordt gebruikt voor het aanleggen van een eenvoudig wonddekverband. Het verband is niet bedoeld om veel druk op de wond te geven, daarvoor wordt een ideaalzwachtel gebruikt.

  € 0,46
 • € 0,68

  Bestel per stuk of per 20 stuks (€ 11,05). Een elastisch fixatiewindsel  is een lange strook elastisch textiel op een rol. De elastische zwachtel is zeer rekbaar. Dit windsel wordt gebruikt voor het aanleggen van een eenvoudig wonddekverband. Het verband is niet bedoeld om veel druk op de wond te geven, daarvoor wordt een ideaalzwachtel gebruikt.

  € 0,68
Toon 1 - 4 van 4 producten