Alle in deze winkel getoonde prijzen zijn exclusief BTW

Ideaal windsel Er zijn 4 producten

Toon 1 - 4 van 4 producten
 • € 0,64

  De ideaal windsel of ideaal zwachtel bestaat uit een rol elastisch textiel dat stevig geweven is en gebruikt kan worden om een drukkend verband aan te leggen, zoals een drukverband of een wonddrukverband. De windsels zijn individueel verpakt en worden ZONDER verbandkram geleverd.

  € 0,64
 • € 50,63

  Per 90 stuks is € 0,56 per stuk. De ideaal windsel of ideaal zwachtel bestaat uit een rol elastisch textiel dat stevig geweven is en gebruikt kan worden om een drukkend verband aan te leggen, zoals een drukverband of een wonddrukverband. De windsels zijn individueel verpakt en worden ZONDER verbandkram geleverd.

  € 50,63
 • € 0,73

  Het ideaal windsel of ideaal wachtel bestaat uit een rol elastisch textiel dat stevig geweven is en gebruikt kan worden om een drukkend verband aan te leggen, zoals een drukverband of een wonddrukverband. De windsels zijn individueel verpakt en worden ZONDER verbandkram geleverd.

  € 0,73
 • € 47,95

  Per 70 stuks is € 0,69 per stuk. Het ideaal windsel of ideaal zwachtelbestaat uit een rol elastisch textiel dat stevig geweven is en gebruikt kan worden om een drukkend verband aan te leggen, zoals een drukverband of een wonddrukverband. De windsels zijn individueel verpakt en worden ZONDER verbandkram geleverd.

  € 47,95
Toon 1 - 4 van 4 producten