Voor bestellingen in deze internetwinkel geldt een minimum bestelbedrag van € 8,50 excl. BTW.
AIVIA 200 Buitenkast met verwarming Bekijk groter

AIVIA 200 Buitenkast met verwarming

AEDAIVIA200

De Aivia 200 buitenkast is uitvoerig getest in koude omstandigheden. Met behulp van het verwarmingselement wordt uw AED tegen kou en regen beschermd. De buitenkast zorgt ervoor dat uw AED toegankelijk wordt voor een groter publiek. Hierdoor kunnen er meer levens gered worden. En dat is natuurlijk van groot belang! (WORDT ZONDER INHOUD GELEVERD)

Meer details

€ 539,00

Meer informatie

De DefiSign/AIVIA Buitenkast Standaard bestaat uit twee gedeelten en combineert daarbij duurzaamheid met een gering gewicht: De behuizing is gemaakt van ABS en de klep van polycarbonaat. Deze materialen, die onder andere bekend zijn in de auto-industrie, hebben als kenmerk een enorme weerstand te bieden tegen schokken. Polycarbonaat wordt ook gebruikt bij de fabricage van koplampen en ABS wordt gebruikt voor schokdempers.

Plaatsing 
Een ventilatiesysteem in de behuizing van de AED onderdrukt te hoge temperaturen, maar functioneert helaas niet als koelelement. De AIVIA 200 moet daarom in de schaduw worden geplaatst, hiermee wordt voorkomen dat de temperatuur door direct zonlicht te hoog oploopt. Wij adviseren de kast te laten plaatsen door een installateur.

Functies 
• Het compartiment van de AED is voorzien van dag/nacht verlichting door middel van LEDS, met ingebouwde licht-sensor.
• Een auditief alarm (105 dB) gaat af zodra de opening van de kast wordt geforceerd.
• Een verwarmingselement, gekoppeld aan een thermometer, zorgt ervoor dat uw AED in de winter vorstvrij blijft zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Een ingebouwde thermometer schakelt de verwarming automatisch in wanneer de minimumtemperatuur wordt bereikt.

Afmetingen 
H = 423 mm, L = 388 mm, D = 201 mm, Gewicht = 3,5 kg

Garantie
DefiSign/AIVIA kasten die na januari 2012 geleverd zijn, hebben 2 jaar fabrieksgarantie

Bij uw bestelling wordt geleverd:

  • DefiSign/AIVIA 200 buitenkast
  • Transformator 
    Let op: de bedrading en bevestigingsmateriaal voor de transformator worden niet meegeleverd. 

4 andere producten in dezelfde groep: