Voor bestellingen in deze internetwinkel geldt een minimum bestelbedrag van € 8,50 excl. BTW.
Cardiac Science Powerheart G3 Elite Bekijk groter

Cardiac Science Powerheart G3 Elite

WORDT VERWACHT

De Cardiac Science Powerheart G3 Elite is een betrouwbare, effectieve en robuuste AED.

Pluspunten:

- Praktische, duidelijk gesproken instructies
- Robuuste en opvallende behuizing
- Gebruiksvriendelijk
- verkrijgbaar als half- en volautomaat

Meer details

€ 1.395,00

  • half-automaat
  • vol-automaat

Meer informatie

De Cardiac Science Powerheart G3 Elite is een betrouwbare, effectieve en sterke AED.

Dit toestel geeft duidelijk gesproken instructies, waarmee iedereen een leven kan redden!

Eenvoud is de ultieme verfijning

Dat is het uitgangspunt waar Cardiac Science bij dit model defibrillator van uit is gegaan. De G3 Elite kan omschreven worden als een no-nonsens krachtpatser. Zodra de klep van de AED wordt geopend, geeft het apparaat direct duidelijk gesproken instructies. Door het openen van de G3, worden ook direct de elektroden zichtbaar. Op deze elektroden staat afgebeeld waar zij exact geplakt moeten worden. Groot voordeel van deze elektroden is dat er geen verschil bestaat tussen links en rechts. Je kunt ze dus nooit verkeerd om plaatsen.

Voor kinderreanimatie dienen speciale kinderelektroden gebruikt te worden. Deze zijn optioneel verkrijgbaar. Bij het gebruik van kinderelektroden wordt het energieniveau van de schok aangepast aan het kleinere kinderlichaam. Hierdoor is de G3 Elite te gebruiken bij ieder slachtoffer; van kind tot volwassene.

Gegarandeerde levensduur van sterke batterij
De levensduur van de krachtige lithium batterij is aanzienlijk, namelijk zo’n 5 jaar. Gaat tijdens deze periode de batterij onverhoopt korter mee dan 4 jaar (in stand-by modus)?  Dan krijgt u een nieuwe! Cardiac Science geeft namelijk 4 jaar fabrieksgarantie op de batterij van de G3 Elite. Door middel van de “Rescue Ready” statusindicator, kan er eenvoudig afgelezen worden of de AED klaar voor gebruik is. Groen betekent klaar voor gebruik en bij rood kan bijvoorbeeld de batterij leeg zijn. Houd de indicator goed in de gaten, zodat uw AED altijd klaar voor gebruik is.

Omgevingsgeluid, geen probleem voor de G3 Elite!
Bevindt het slachtoffer zich in een lawaaiige omgeving? Geen paniek! De G3 Elite AED geeft harde en zeer duidelijke gesproken instructies. Deze instructies worden, nadat de elektroden correct zijn bevestigd op de borstkas van het slachtoffer, ondersteund door een metronoom. Deze harde metronoom geeft het ritme aan waarmee de borstcompressies uitgevoerd moeten worden.

De G3 Elite kan overal geplaatst worden
In een buitenkast aan de gevel of binnen in een receptie? De G3 Elite kan door zijn hoge stof- en waterdichtheid overal geplaatst worden. Dat is wel zo praktisch! Let er bij buitenplaatsing op dat er gebruik wordt gemaakt van een geschikte buitenkast.

Een oude bekende in een nieuw jasje
De G3 Elite, is de opvolger van de bekende Cardiac Science Powerheart G3. De populaire voorganger van de Powerheart G3 Elite is tot 2014 in Nederland verkocht. Wellicht herkent u deze nieuwe Cardiac Science Elite AED daarom!

Cardiac Science G3 Elite, de krachtpatser voor iedere hulpverlener
Kortom, deze AED kan door iedereen, getraind of ongetraind, overal ingezet worden tijdens een noodgeval. Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke en betaalbare AED van een betrouwbare fabrikant? Kies dan voor de Cardiac Science Powerheart G3 Elite!


Eigenschappen:

  • Gebruiksvriendelijk 
  • Duidelijk gesproken instructies
  • Harde metronoom
  • Start na openen van klep direct op
  • Robuust

Wat wordt er met uw bestelling meegeleverd:

  • Cardiac Science G3 Elite batterij
  • Cardiac Science G3 Elite elektrodenset
  • Handleiding

Garantie: 7 jaar

10 andere producten in dezelfde groep: