AMI Italia Smarty Saver AED Halfautomaat
search
  • AMI Italia Smarty Saver AED Halfautomaat
  • AMI Italia Smarty Saver AED Halfautomaat
  • AMI Italia Smarty Saver AED Halfautomaat

AMI Italia Smarty Saver AED Halfautomaat

€ 899,00
Exclusief belasting

De Smarty Saver AED is een compacte en budgetvriendelijke AED met uitgebreide specificaties. Zo beschikt de AED bijvoorbeeld over een kinderknop, gesproken instructies, en een hoge IP-waarde (56) waardoor de AED overal, en door iedereen kan worden ingezet. Daarnaast bevat de AED ook een bijbehorende draagtas om de AED te beschermen tijdens het vervoeren. 5 jaar fabrieksgarantie.

Aantal

  Betrouwbaar

YvRe M.T.A. is sinds 1997 actief en in 2009 gestart met de internetwinkel BHVEHBO.NL.

  Levering

Verzenden doen wij, mits op voorraad, binnen 5 werkdagen. Wij verzenden met DHL of PostNL.

  Retour

Particuliere bestellers kunnen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. (lees algemene voorwaarden)

De AED voor iedereen

De Smarty Saver heeft een simpele interface waardoor de AED door zowel ervaren als onervaren gebruikers gebruikt kan worden. De onervaren gebruiker wordt tijdens de inzet ondersteund door de gesproken instructies (NL) en door de oplichtende pictogrammen op de AED die duidelijk aangeven in welke stap van de ingreep de hulpverlener zich bevindt.  
Daarnaast is er een metronoom hoorbaar. Deze metronoom geeft gedurende de reanimatie de snelheid van de borstcompressies aan.   
De AED beschikt over een kinderknop die na activatie de AED zelfstandig aanpast naar de juiste instellingen voor een kinderreanimatie. Door de aanwezigheid van de kinderknop vereist de AED geen extra kinderelektroden. Je hoeft de elektroden dus niet te verwisselen waardoor je de reanimatie snel kunt voortzetten.

Budgetvriendelijke keuze

De Smarty Saver is de goedkoopste AED in ons assortiment. Toch beschikt de AED over alle specificaties die je van een moderne AED mag verwachten en wordt de AED in Europa geproduceerd.  De Smarty Saver maakt de aanschaf van een goed functionerende AED mogelijk voor iedereen, ook wanneer je een kleiner budget hebt.

Ruime inzet mogelijkheden.  

Door de hoge IP-waarde (56) is de AED beschermd tegen stof en water. Hierdoor is de AED geschikt voor stoffige en vochtige omgevingen (strand, maritiem, zwembad, etc.). Aangezien de AED geschikt is voor zowel kinder- als volwassenreanimatie kan de AED worden ingezet op locaties waar een divers publiek te vinden is, zoals scholen, openbare ruimtes en zorginstellingen.

Batterij en elektroden

De batterij van de Smarty Saver heeft een levensduur van ongeveer 3 jaar en de elektroden gaan ca. 2 tot 2,5 jaar mee. De elektroden zijn pre-connected. Dit betekent dat je de elektroden niet zelf op de AED hoeft aan te sluiten, en dat je ze direct op de patiënt kan aanbrengen wanneer de AED dit aangeeft. 

Inbegrepen

    1x Smarty Saver Halfautomaat
    1x Smarty Saver Batterij
    1X Smarty Saver Elektroden
    1x Smarty Saver Draagtas

AEDB1001