AMI Italia Smarty Saver AED Volautomaat
search
  • AMI Italia Smarty Saver AED Volautomaat
  • AMI Italia Smarty Saver AED Volautomaat
  • AMI Italia Smarty Saver AED Volautomaat

AMI Italia Smarty Saver AED Volautomaat

€ 899,00
Exclusief belasting

De Smarty Saver AED biedt een compacte en budgetvriendelijke oplossing, de AED beschikt over alle functies die essentieel zijn voor noodsituaties. Met kenmerken zoals een kinderknop, gesproken instructies en een hoge IP-waarde (56), is deze AED geschikt voor gebruik op verschillende locaties. Bovendien wordt de AED geleverd met een handige draagtas voor bescherming tijdens transport. 5 jaar fabrieksgarantie.

Aantal

  Betrouwbaar

YvRe M.T.A. is sinds 1997 actief en in 2009 gestart met de internetwinkel BHVEHBO.NL.

  Levering

Verzenden doen wij, mits op voorraad, binnen 5 werkdagen. Wij verzenden met DHL of PostNL.

  Retour

Particuliere bestellers kunnen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. (lees algemene voorwaarden)

Gebruiks- en budgetvriendelijk

De Smarty Saver is toegankelijk voor iedereen door de eenvoudige interface waardoor zowel ervaren als onervaren gebruikers de AED kunnen bedienen. Gesproken instructies en duidelijke pictogrammen leiden de gebruiker door elke stap van de procedure, terwijl een hoorbaar metronoom tijdens de reanimatie de juiste compressiesnelheid aangeeft.

Met de kinderknop past de AED automatisch de instellingen aan voor kinderreanimatie, zonder dat er aparte kinderelektroden nodig zijn. Dit bespaart kostbare tijd en maakt een snelle overgang mogelijk tussen volwassenen- en kinderreanimatie. Dankzij de veelzijdigheid kan de AED worden ingezet op locaties met een divers publiek, zoals scholen, openbare ruimtes en horecagelegenheden.

De AED wordt geproduceerd in Europa, is budgetvriendelijk en voorzien van alle moderne specificaties, de Smarty Saver is de meest betaalbare optie in ons assortiment. Hierdoor heeft iedereen de mogelijkheid tot aanschaf van een AED, zelfs met een kleiner budget.
IP-waarde  

Met dank aan de hoge IP-waarde (56) is de AED bestand tegen stof en water, waardoor hij kan worden ingezet in diverse omgevingen zoals stranden, maritieme gebieden en zwembaden.  


Batterij en Elektroden

De batterij van de Smarty Saver gaat ongeveer 3 jaar mee, de elektroden hebben een levensduur van ca. 2 tot 2,5 jaar. Bovendien zijn de elektroden pre-connected, wat betekent dat ze direct op de patiënt kunnen worden aangebracht zodra de AED dit aangeeft, zonder dat ze handmatig op de AED moeten worden aangesloten.


Inbegrepen:

    1x Smarty Saver Volautomaat

    1x Smarty Saver Batterij

    1X Smarty Saver Elektroden

    1x Smarty Saver Draagtas 

AEDB1002