Voor bestellingen in deze internetwinkel geldt een minimum bestelbedrag van € 8,50 excl. BTW.
Burncare Brandwond gel flacon 59 ml Bekijk groter

Burncare 59 ml brandwondgel

BCB059

Burncare brandwonden gel geeft directe pijnverlichting bij kleine, oppervlakkige brand- en schaafwonden. Tip: de gel is zeer geschikt voor behandeling van zonnebrand en van brandwonden als gevolg van contact met kunstgras/-vloeren bij sport (hockey, volleybal, e.d.).

Meer details

€ 3,50

Meer informatie

Burncare brandwonden gel geeft directe pijnverlichting bij kleine, oppervlakkige brand- en schaafwonden. De gel trekt de brand uit de wond, koelt en verzacht. Door de hydraterende werking blijft de huid zacht en soepel. De gel heeft een bijzondere samenstelling, waardoor de brandwond eectief wordt gekoeld en het wondherstel bevordert.

Tip
Burncare brandwonden gel is ook zeer geschikt voor de behandeling van zonnebrand en van brandwonden als gevolg van contact met kunstgras/-vloeren bij sport (hockey, volleybal, e.d.).

Gebruiksadvies
Verdeel een royale laag gel over de verbrande plek. Niet in de huid wrijven. Laat de gel 30 tot 50 minuten inwerken. Indien gewenst, dek de wond af. Zonodig herhalen. Bij grote en/of open brandwonden, aanhoudende klachten, irritatie van de huid, zwellingen of infecties of bij twijfel onmiddellijk een arts raadplegen!

8 andere producten in dezelfde groep:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...