BurnCare kompres 60 x 40 cm, per stuk
search
  • BurnCare kompres 60 x 40 cm, per stuk

BurnCare kompres 60 x 40 cm, per stuk

€ 31,00
Exclusief belasting

Koeling met een brandwondengel geeft het volgende resultaat:• Een geleidelijke warmte-afvoer vanuit de wond, waardoor uitbreiding van de brandwond wordt tegengegaan; • Vermindering van oedeemvorming tot ongeveer 50%; • Bescherming van het micro-vasculaire systeem; • Onmiddellijk pijnstillend effect; • Verdamping wordt tegengegaan.

Aantal

  Betrouwbaar

YvRe M.T.A. is sinds 1997 actief en in 2009 gestart met de internetwinkel BHVEHBO.NL.

  Levering

Verzenden doen wij, mits op voorraad, binnen 5 werkdagen. Wij verzenden met DHL of PostNL.

  Retour

Particuliere bestellers kunnen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. (lees algemene voorwaarden)

Het grote voordeel van Burncare Wondkompressen is dat het niet vastkleeft aan de brandwond. De steriele kompressen zijn gedrenkt in de burncare brandwonden gel. De vochtige kompressen fixeren de gel op de plaats van de wond en de overige contouren van het te behandelen lichaamsoppervlak.

Koeling met een kompres geeft het volgende resultaat:

- Een geleidelijke warmte-afvoer vanuit de wond, waardoor uitbreiding van de brandwond wordt tegengegaan;
- Vermindering van oedeemvorming tot ongeveer 50%;
- Bescherming van het micro-vasculaire systeem;
- Onmiddellijk pijnstillend effect;
- Verdamping wordt tegengegaan.

Burncare bevat een natuurlijk extract genaamd Melaleuca Alternafolia of Tea Tree Oil. Dit extract helpt om infecties te voorkomen en genezing te bevorderen. Gebruik van Burncare zorgt ervoor dat na ongeveer 5 tot 15 minuten de huidtemperatuur stabiliseert op een niveau dat op 4 à 5°C onder de normale huidtemperatuur ligt.

Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat de effecten van Burncare volwaardig overeen komen met die van het koelen met lauw stromend water. Ook indien pas na langere tijd (bijv. 30 minuten) met het aanbrengen van de hydrogel wordt begonnen, heeft dit nog een aantoonbaar positief effect op de diepte en uitgebreidheid van de brandwond en derhalve op de genezing.

BC6040