BurnCare brandwondspray, 50 ml
search
  • BurnCare brandwondspray, 50 ml

BurnCare brandwondspray, 50 ml

€ 4,25
Exclusief belasting

Burncare brandwonden spray 50 ml geeft directe pijnverlichting bij kleine, oppervlakkige brand- en schaafwonden. De spray trekt de brand uit de wond, koelt en verzacht. Door de hydraterende werking blijft de huid zacht en soepel. Het gebruik van een brandwonden spray geeft minder schade aan een brandwond en heeft een gunstige invloed op de wondgenezing.

Aantal

Burncare brandwonden spray geeft directe pijnverlichting bij kleine, oppervlakkige brand- en schaafwonden. De spray trekt de brand uit de wond, koelt en verzacht. Door de hydraterende werking blijft de huid zacht en soepel. Het gebruik van een brandwonden spray geeft minder schade aan een brandwond en heeft een gunstige invloed op de wondgenezing.

Voordelen:

- Gemakkelijk te gebruiken, de wond hoeft niet worden aangeraakt;
- Ademend;
- Makkelijk op te lossen in water.

Burncare bevat een natuurlijk extract genaamd Melaleuca Alternafolia of Tea Tree Oil. Dit extract helpt om infecties te voorkomen en genezing te bevorderen. Gebruik van Burncare zorgt ervoor dat na ongeveer 5 tot 15 minuten de huidtemperatuur stabiliseert op een niveau dat op 4 à 5°C onder de normale huidtemperatuur ligt.

Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat de effecten van Burncare volwaardig overeen komen met die van het koelen met lauw stromend water. Ook indien pas na langere tijd (bijv. 30 minuten) met het aanbrengen van de hydrogel wordt begonnen, heeft dit nog een aantoonbaar positief effect op de diepte en uitgebreidheid van de brandwond en derhalve op de genezing.

BCS050