In het kort:

- Alle producten worden, mits voorradig, binnen 5 werkdagen verzonden. Indien levering langer dan 10 werkdagen duurt ontvangt u hiervan bericht.

- Voor het verzenden maken wij gebruik van de diensten van PostNL, DHL of UPS. Uw pakket wordt standaard verzonden met de opties: "handtekening ontvangst" en "alleen huisadres".  Dit geldt niet voor brievenbuspakketten.

- Verzendkosten: Binnen Nederland is uw bijdrage in de verzendkosten voor bestellingen onder de € 75,00 exclusief BTW, € 7,50 exclusief BTW. ( Het uiteindelijke totaal bedrag inclusief BTW wordt altijd getoond voor definitieve afronding van uw bestelling). Voor leveringen naar België wordt altijd € 15,00 exclusief BTW als bijdrage in de verzendkosten in rekening gebracht.

- Herroepingsrecht: Particuliere bestellers kunnen, tot 14 dagen na ontvangst besluiten de bestelling zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen onbeschadigd en voldoende gefrankeerd retour te zenden. U krijgt dan het betaalde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen teruggestort. Voor speciale bestellingen geldt deze 14 dagen regeling alleen indien van tevoren afgesproken. (lees voor de volledige tekst onze algemene voorwaarden)

- Informatie over bestellingen: wij houden u altijd (via e-mail) op de hoogte over de status van uw bestelling. Daarnaast kunt u indien gewenst, door in te loggen op uw account de voortgang van de verwerking van uw bestelling ook online volgen.

- Factuur: U ontvangt bij iedere bestelling een factuur, bedrijven, overheden en instellingen uiteraard met vermelding van de BTW. YvRe M.T.A. is er voor bedrijf én particulier!

- Vragen? Is er iets niet duidelijk? Vraag het dan via het contact formulier, dan proberen wij u zo snel mogelijk antwoord te geven.