DefiSign AED trainer
search
  • DefiSign AED trainer

DefiSign AED trainer

€ 529,00
Exclusief belasting

De eerste AED trainer die bediend wordt via een handige App! 

Aantal

  Betrouwbaar

YvRe M.T.A. is sinds 1997 actief en in 2009 gestart met de internetwinkel BHVEHBO.NL.

  Levering

Verzenden doen wij, mits op voorraad, binnen 5 werkdagen. Wij verzenden met DHL of PostNL.

  Retour

Particuliere bestellers kunnen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. (lees algemene voorwaarden)

Met de DefiSign AED Trainer kunnen levensechte noodsituaties nagebootst worden. De DefiSign trainer is zeer gebruiksvriendelijk en wordt bediend via een handige App. 

Download gratis de "Defi training by Schiller" App in de Apple App Store of Google Play Store. Koppel jouw telefoon met de AED trainer via Bluetooth en geef levensechte reanimatie trainingen met de DefiSign AED trainer!  Bedien de trainer vanuit de app! Een aparte afstandsbediening is dus niet nodig, alles kan vanuit de App geregeld worden.

Met de DefiSign trainer bereid je cursisten voor op real-life noodsituaties waarbij een DefiSign AED wordt ingezet. De trainingsopties zijn zeer uitgebreid en kunnen in de App compleet gepersonaliseerd worden. De trainer kan hier bijvoorbeeld in zowel half- als volautomatische modus gezet worden. Scenario’s kunnen in één handomdraai worden samengesteld!  

Tijdens het oefenen kun je de trainer aanpassen aan het leertempo van de cursist. Handelingen kunnen herhaald, gepauzeerd of doorgespoeld worden. Ook kun je diverse toestellen tegelijkertijd vanuit dezelfde App bedienen! Met de DefiSign AED trainer stel je eenvoudig een compleet gepersonaliseerde cursus samen.  

De DefiSign trainer is uitgerust met maar liefst 25 verschillende taalopties. Trainingen geven aan een internationale groep is nog nooit zó simpel geweest.  

Het toestel werkt op 4 AA batterijen. De trainer activeer je door de aan/uit knop, deze schuifknop kun je vinden in het batterijcompartiment.

Deze trainer wordt geleverd met: 

    Trainingsbatterij

    1 set trainingselektroden 

    4x AA batterij

Garantie: 

    1 jaar

AED-DS-T