Voor bestellingen in deze internetwinkel geldt een minimum bestelbedrag van € 8,50 excl. BTW.
Cutasept huiddesinfectie spray, 50 ml Bekijk groter

Cutasept F huiddesinfectie sprayflacon 50 ml, per stuk

DS7701

Beperkt op voorraad

Geschikt voor kleine verwondingen, desinfectie voor en na kleine medische ingrepen. Werkt snel en doeltreffend, laat de huid intact en is kleurloos.

Meer details

€ 3,29

Meer informatie

Werkzame stof: 2-Propanol (63 g), benzalkoniumchloride (0,025 g).
Cutasept F is een kleurloos huiddesinfectiemiddel op propanolbasis met snel intredende werking en een breed werkingsspectrum. Het gebruiksklare Cutasept huiddesinfectiemiddel wordt gebruikt voor zowel preoperatieve huiddesinfectie als voor huiddesinfectie bij bloedafname en injecties. Cutasept F huiddesinfectiemiddel werd getest in overeenstemming met de DGHM1-testmethoden (Deutsche Gesellschaft für Hygiene und Mikrobiologie) en heeft een uitstekende langetermijnwerking. Testen hebben aangetoond dat de kiemdichtheid op de huid na 24 uur net zo gering is als de kiemdichtheid kort na het opbrengen. Cutasept G huiddesinfectiemiddel gaat dus de vermenigvuldiging van huidflora tegen en biedt de patiënt optimale veiligheid, ook bij lange chirurgische procedures.

Producteigenschappen:

  • Snelle en grondige werking;
  • Goede langetermijnwerking;
  • Uitstekende verdraagbaarheid door de huid;
  • Goede hechting van incisiefolie;
  • Werkingsspectrum: bactericide (inclusief MRSA), fungicide, tuberculocide, beperkt virucide (inclusief HBV, HIV en HCV) en werkzaam tegen rotavirus.

5 andere producten in dezelfde groep:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...