Voor bestellingen in deze internetwinkel geldt een minimum bestelbedrag van € 8,50 excl. BTW.

Merken Er zijn 5 merken

Toon 1 - 5 van 5 producten
 • Koninklijke Utermöhlen NV

  Koninklijke Utermöhlen NV werd in 1880 opgericht en is van oudsher een bekende naam in de wondverzorging. Het bedrijf werd nationaal en internationaal bekend toen het in 1901 het snelverband uitvond. Een innovatie die het snel verbinden van hevig bloedende (schot)wonden mogelijk maakte en daardoor vele soldatenlevens redde tijdens de toen gevoerde oorlogen. Door deze levensreddende innovatie werd het bedrijf door Koningin Wilhelmina onderscheiden met het predicaat ‘Koninklijk’ waar het tot op heden nog steeds over beschikt.

 • Van Heek Medical

  Van Heek Medical is in 1926 in Losser opgericht en is daarmee één van de oudste leveranciers van verbandstoffen in Nederland.
  In de loop der tijd heeft Van Heek Medical zich gespecialiseerd in producten voor wond-, continentie, diabetes en acute (EHBO en BHV) zorg.

 • Zoll

  ZOLL Medical Corporation, een bedrijf van de Asahi Kasei Group, ontwikkelt en commercialiseert medische apparatuur en softwareoplossingen die toonaangevend zijn op het gebied van geavanceerde reanimatie en het redden van levens. Tegelijk wordt de klinische en operationele efficiëntie van uw organisatie door onze innovatieve oplossingen verhoogd. Met producten voor defibrillatie en monitoring, feedback over bloedcirculatie en CPR, gegevensbeheer, vochtsuppletie en therapeutisch temperatuurbeheer biedt ZOLL een uitgebreide reeks technologieën aan die clinici, hulpverleners, brandweerlieden en onervaren gebruikers in staat stellen om slachtoffers die reanimatie en kritieke zorg nodig hebben, te helpen. 

Toon 1 - 5 van 5 producten