Alle in deze winkel getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Minimum orderbedrag excl. verzendkosten is € 8,50

Ideaal windsel Er zijn 4 producten

Toon 1 - 4 van 4 producten
 • € 0,64

  De ideaalwindsel of ideaalzwachtel bestaat uit een rol elastisch textiel dat stevig geweven is en gebruikt kan worden om een drukkend verband aan te leggen, zoals een drukverband of een wonddrukverband. De windsels zijn individueel verpakt en worden ZONDER verbandkram geleverd.

  € 0,64
 • € 50,63

  De ideaalwindsel of ideaalzwachtel bestaat uit een rol elastisch textiel dat stevig geweven is en gebruikt kan worden om een drukkend verband aan te leggen, zoals een drukverband of een wonddrukverband. De windsels zijn individueel verpakt en worden ZONDER verbandkram geleverd.

  € 50,63
 • € 0,73

  Het ideaalwindsel of ideaalzwachtel bestaat uit een rol elastisch textiel dat stevig geweven is en gebruikt kan worden om een drukkend verband aan te leggen, zoals een drukverband of een wonddrukverband. De windsels zijn individueel verpakt en worden ZONDER verbandkram geleverd.

  € 0,73
 • € 47,95

  Het ideaalwindsel of ideaalzwachtel bestaat uit een rol elastisch textiel dat stevig geweven is en gebruikt kan worden om een drukkend verband aan te leggen, zoals een drukverband of een wonddrukverband. De windsels zijn individueel verpakt en worden ZONDER verbandkram geleverd.

  € 47,95
Toon 1 - 4 van 4 producten