Heartstart HS1 defibrillatiecassette volwassenen
search
  • Heartstart HS1 defibrillatiecassette volwassenen

Heartstart HS1 defibrillatiecassette volwassenen

€ 53,50
Exclusief belasting

De Philips Heartstart HS1 elektroden volwassene zijn de vervangingselektroden voor de Philips HS1 AED. Deze elektroden worden ook standaard bij de defibrillator uitgeleverd.

Aantal

  Betrouwbaar

YvRe M.T.A. is sinds 1997 actief en in 2009 gestart met de internetwinkel BHVEHBO.NL.

  Levering

Verzenden doen wij, mits op voorraad, binnen 5 werkdagen. Wij verzenden met DHL of PostNL.

  Retour

Particuliere bestellers kunnen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. (lees algemene voorwaarden)

De Philips HearStart HS1 elektroden in een cassette (M5071A) zijn te gebruiken voor volwassen patiënten. De elektroden zitten altijd pre-connected aangesloten op de AED. Hierdoor wordt op het moment van een inzet kostbare tijd bespaard. De positie voor het juist plaatsen van de elektroden staat op de cassette aangegeven. Omdat de elektroden in cassettevorm worden geleverd, zijn ze altijd beschermd door een doorzichtige plastic deksel.

Sinds kort hebben deze elektroden een nieuw uiterlijk. Aan de functionaliteit is niets veranderd, deze vernieuwde elektroden passen dus ook in oudere modellen van de Philips Heartstart HS1 (ook wel bekend als de HeartStart Home AED).

Houdbaarheid van de Philips Heartstart HS1 elektroden voor volwassenen
Elektroden zijn voorzien van een zelfklevende gel. Deze gel kan na verloop van tijd uitdrogen. Hierdoor hebben elektroden altijd een uiterste houdbaarheidsdatum. Zodra deze datum is verstreken kunnen de elektroden niet meer worden gebruikt. Zorg er daarom voor dat u altijd een ongeopende elektrodencassette heeft aangesloten. Let altijd op dat de vacuüm seal nog niet is verbroken. De houdbaarheid bedraagt circa 2 jaar.

Kenmerken en toepassing van de Philips HS1 Elektroden
Kenmerken:

Pre-connected
Zelfklevend
Circa 2 jaar houdbaar
Latexvrij
Pacemaker detectie
Lengte elektrodenkabel: 137,1 cm
Bewaar bij een temperatuur van 10°C en 43°C (stand-bytemperatuur)
Toepassing bij kinderen:

Er zijn speciale Philips HS1 pads ontwikkeld voor het gebruik bij een kinderslachtoffer. Hieronder vallen patiënten met een leeftijd van 1 - 8 jaar en lichter dan 25kg.

M5071A