Heartstart HS1 defibrillatiecassette volwassenen
search
  • Heartstart HS1 defibrillatiecassette volwassenen

Heartstart HS1 defibrillatiecassette volwassenen

€ 68,00
Exclusief belasting

De Philips Heartstart HS1 elektroden volwassene zijn de vervangingselektroden voor de Philips HS1 AED. Deze elektroden worden ook standaard bij de defibrillator uitgeleverd.

Aantal

De houdbaarheid van de Philips Heartstart HS1 elektroden volwassene bedraagt 24 maanden. Zorg voor tijdige vervanging van de elektroden, zodat de AED inzetbaar is wanneer nodig. De elektroden bevatten een gel laag op basis van water. Na verloop van tijd droogt deze gel laag uit. Hierdoor kunnen de elektroden niet meer op het lichaam van het slachtoffer met een circulatiestilstand geplakt worden. Als gevolg hiervan kan de AED geen schok aan het slachtoffer toedienen. De houdbaarheidsdatum van de elektroden vindt u aan de voorkant van de verpakking van de elektroden.

De Philips Heartstart HS1 elektroden volwassene zijn pre-connected. Dit houd in dat de elektroden al gereed zijn bij aanschaf van de AED. Hierdoor is de defibrillator direct inzetbaar bij een noodgeval.

Hoe vervang ik de elektroden van mijn AED?

    De elektroden bevinden zich in een cassette. Door aan de hendel te trekken van de cassette, verwijdert u deze van de AED.
    Plaats de cassette aan de onderkant van de uitsparing voor de cassette in de AED en druk de bovenkant van de cassette met behulp van de hendel naar beneden.
    De AED zal nu een zelftest uitvoeren. Volg het stemcommando op.

M5071A