Physio-Control Lifepak CR2 AED-trainer
search
  • Physio-Control Lifepak CR2 AED-trainer

Physio-Control Lifepak CR2 AED-trainer

€ 524,00
Exclusief belasting

Physio Control Lifepak CR2 trainer

- Lijkt sprekend op de CR2 AED

- Tweetalige taalconfiguratie (Nederlands-Engels)

- Metronoom dat hartritme nabootst

- Half- en volautomatisch in te stellen

Aantal

De Physio Control Lifepak CR2 Bi-language trainer is uitgerust met 2 vooraf geprogrammeerde trainingsscenario’s. Via het setup-scherm kan er eenvoudig tussen deze scenario’s gekozen worden (dit bevindt zich onder het elektroden-bakje). Zo kan de AED trainer half- en volautomatisch ingesteld worden en kan bijvoorbeeld de metronoom ingeschakeld zijn op alleen hartmassage (constante metronoom) of op 30:2 (onderbroken door beademingsinstructie).

De CR2 AED-trainer is tweetalig. Met de taalknop kan er simpel gewisseld worden tussen de twee beschikbare talen. Net zoals de Lifepak CR2 defibrillator beschikt de trainer ook over een speciale kindermodus. Voordat de elektroden geplaatst worden, kan hiervoor gekozen worden.

De trainingselektroden bevatten een sensor die waarneemt wanneer de elektrodenpads op een stevig oppervlak, zoals een pop, worden gedrukt. Hierdoor kan de Physio Control CR2 trainer tijdens de sessies herkennen of de pads zijn aangebracht, om vervolgens automatisch het gekozen scenario vervolgen.

Het innovatieve cprINSIGHT-analysetechnologie van Physio Control is ook beschikbaar voor de CR2 trainer. Deze optie kan aangezet worden via het setup-scherm. De trainer werkt op 4x D-cell baterijen.

    Hoogte: 27,2 cm met handgreep

    Breedte: 21,8 cm

    Diepte: 8,6 cm

    Gewicht: 1,8 kg met batterijen

    Garantie: 1 jaar

AEDCr2Tr