Voor bestellingen in deze internetwinkel geldt een minimum bestelbedrag van € 8,50 excl. BTW.

Wondpleister op rol Er zijn 7 producten

Toon 1 - 7 van 7 producten
 • € 4,28

  De HEKA plast dispenserdoosmet een textiel elastische pleister op rol. De HEKA plast textiel is een flexibele, elastische en luchtdoorlatende, comfortabele wondpleister van textiel. De pleister heeft een niet-verklevend wondkussen en hecht dus niet aan de wond, waardoor de pleister zich pijnloos laat verwijderen.

  € 4,28
 • € 5,77

  De HEKA plast dispenserdoos textiel elastische pleister op rol. De HEKA plast textiel is een flexibele, elastische en luchtdoorlatende, comfortabele wondpleister van textiel. De pleister heeft een niet-verklevend wondkussen en hecht dus niet aan de wond, waardoor de pleister zich pijnloos laat verwijderen.

  € 5,77
 • € 4,38

  Detecteerbare PE wondpleister op rol 500 x 6 cm. Bij werk in de horeca zijn detecteerbare pleisters onmisbaar voor eerste hulp bij wondjes. Een ongelukje zit in een klein hoekje en vooral in de voedselindustrie maak je dit regelmatig mee. De blauwe detecteerbare pleisters PE zijn simpel te gebruiken bij sneetjes in de handen.

  € 4,38
 • € 1,38

  Wondpleister textiel, lengte 1 meter en breedte 6 cm. Voordeel van een pleisterrol is dat de pleister op elke geschikte lengte kan worden afgeknipt, De pleister plakt uitstekend, De lijmlaag is van hypoallergene (latexvrij) stof.

  € 1,38
 • € 0,99

  Waterproof wondpleister PE, lengte 1 meter en breedte 6 cm. Voordeel van een pleisterrol is dat de pleister op elke geschikte lengte kan worden afgeknipt, De pleister plakt uitstekend, De lijmlaag is van hypoallergene (latexvrij) stof.

  € 0,99
 • € 0,95

  De sensitive wondpleister is bijzonder geschikt voor het bedekken van kleine verwondingen bij patiënten met een gevoelige huid. Zowel het materiaal als de lijm zijn huidvriendelijk en hypoallergeen; het wondverband is zo vormgegeven dat het niet aan de wond hecht. Zodoende laat de sensitive wondpleister zich ook weer pijnloos verwijderen.

  € 0,95
 • € 0,75

  Kleine ongelukjes worden snel weer vergeten met deze kinderpleister. De pleisters zijn gemakkelijk te verwijderen en huidvriendelijk. De kleurstoffen zijn veilig voor kinderen.

  € 0,75
Toon 1 - 7 van 7 producten