Voor bestellingen in deze internetwinkel geldt een minimum bestelbedrag van € 8,50 excl. BTW.

Wondpleister op rol Er zijn 7 producten

Toon 1 - 7 van 7 producten
 • € 4,10

  Wondpleister elastisch op rol, lengte 5 meter en breedte 6 cm. Voordeel van een pleisterrol is dat de pleister op elke geschikte lengte kan worden afgeknipt, De pleister plakt uitstekend, De lijmlaag is van hypoallergene (latexvrij) stof. Verpakt in handige pleisterdispenser-doos, deze maakt het mogelijk de pleister af te rollen zonder de verpakking te...

  € 4,10
 • € 5,49

  Wondpleister elastisch op rol, lengte 5 meter en breedte 8 cm. Voordeel van een pleisterrol is dat de pleister op elke geschikte lengte kan worden afgeknipt, De pleister plakt uitstekend, De lijmlaag is van hypoallergene (latexvrij) stof. De luchtdoorlatende eigenschappen zijn bijzonder goed, verder heeft de pleister een niet verklevend wondkussen.

  € 5,49
 • € 4,38

  Detecteerbare PE wondpleister op rol 500 x 6 cm. Bij werk in de horeca zijn detecteerbare pleisters onmisbaar voor eerste hulp bij wondjes. Een ongelukje zit in een klein hoekje en vooral in de voedselindustrie maak je dit regelmatig mee. De blauwe detecteerbare pleisters PE zijn simpel te gebruiken bij sneetjes in de handen.

  € 4,38
 • € 1,38

  Wondpleister textiel, lengte 1 meter en breedte 6 cm. Voordeel van een pleisterrol is dat de pleister op elke geschikte lengte kan worden afgeknipt, De pleister plakt uitstekend, De lijmlaag is van hypoallergene (latexvrij) stof.

  € 1,38
 • € 0,99

  Waterproof wondpleister PE, lengte 1 meter en breedte 6 cm. Voordeel van een pleisterrol is dat de pleister op elke geschikte lengte kan worden afgeknipt, De pleister plakt uitstekend, De lijmlaag is van hypoallergene (latexvrij) stof.

  € 0,99
 • € 0,95

  De sensitive wondpleister is bijzonder geschikt voor het bedekken van kleine verwondingen bij patiënten met een gevoelige huid. Zowel het materiaal als de lijm zijn huidvriendelijk en hypoallergeen; het wondverband is zo vormgegeven dat het niet aan de wond hecht. Zodoende laat de sensitive wondpleister zich ook weer pijnloos verwijderen.

  € 0,95
 • € 0,75

  Kleine ongelukjes worden snel weer vergeten met deze kinderpleister. De pleisters zijn gemakkelijk te verwijderen en huidvriendelijk. De kleurstoffen zijn veilig voor kinderen.

  € 0,75
Toon 1 - 7 van 7 producten