Zoll Lithiumbatterijen voor AED Plus
search
  • Zoll Lithiumbatterijen voor AED Plus

Zoll Lithiumbatterijen voor AED Plus

€ 65,00
Exclusief belasting

De AED Plus wordt gevoed door normale lithium-mangaandioxide batterijen type 123A. Dankzij deze goedkope en makkelijke oplossing is uw AED altijd gebruiksklaar.

Per 10 stuks.

Aantal

Zoll AED Plus batterijen leveren iedere dag ongekende prestatie, zodat de zelftesten geen enkel probleem vormen. Deze 3 volt batterijen werken op basis van Lithium Manganese Dioxide Technology, welke 5 keer langer meegaat dan normale alkaline batterijen. De batterijen dienen vervangen te worden voordat de vervaldatum is verstreken. Zoll adviseert om enkel hoogwaardige batterijen te gebruiken, zodat er geen mensenlevens onnodig verloren gaan.

De lithium kern zorgt voor een consistente kracht en heeft een hogere energie capaciteit dan andere soorten batterijen. Zoll AED Plus batterijen werken zelfs nog in de meest extreme temperaturen, zijn lekbestendig en hebben een levensduur van 5 jaar.

Hoe installeert u de Zoll AED Plus batterijen?

- Schakel het apparaat uit en verwijder de klep achter op het apparaat.
- Plaats de nieuwe batterijen in het daarvoor bestemde vak. Wanneer alle batterijen correct in de AED zijn geplaatst, geeft de AED melding om het apparaat opnieuw op te starten. Het is van belang dat alle batterijen in 1 keer worden vervangen.
- Als alle batterijen zijn vervangen drukt u op de knop (microswitch). Deze knop vindt u op de achterkant, achter de klep.

Hoe weet ik of ik de batterijen van mijn AED dien te vervangen?

De AED geeft op de volgende manieren aan dat de batterijen bijna leeg zijn:

- Is de AED uitgeschakeld? U hoort u om de minuut een pieptoon.
- Is de AED ingeschakeld? Via een stemcommando hoort u de melding ‘verwissel de batterijen’.
- De AED geeft middels een visueel rood kruis aan dat de zelftesten zijn mislukt. Dit kan betekenen dat de capaciteit van de batterijen minder dan 50% zijn.

AED80701